RSS

6 veckor, underbara och älskade av alla

29 Aug

Tänk att det redan har gått 6 veckor sedan de här juvelerna föddes. Nu upptäcks livet för fullt. Vi åker långt i bil när vi åker till sommarstället.. Nya platser besöks. Vi har förmånen att bo precis vid vattnet, så nu ska vi upptäcka även det. Men vi väntar till i morgon. Idag blåser det så vi håller på att blåsa bort.
De andra avmaskningen ska också ske nu. Men ville vänta till efter veckofotograferingen, då maskmedlet är alldeles rosa och det brukar ha en förmåga att fastna i pälsen.

 

 

I takt med att de blir äldre så blir de också alltmer krävande. De är överallt. Öppnar man ett skåp eller en dörr så slinker alla igenom snabbt som attan.
De första besöken av spekulanter har ägt rum och de träffar också en del annat folk. Människor tycker de är väldigt skojiga och jag har inte sett några tveksamheter där.

Det finns fortfarande en tik (Ginkoo- röd) och en hane (Gendo- lila) som ännu inte hittat sina egna familjer. Vet ni någon som behöver en jappe så tipsa. I min värld behöver alla en jappe. Så glada, aktiva och positiva. Verkligen en källa till glädje. Underbar och älskad av alla!

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on August 29, 2017 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: