RSS

Tråkigheter

26 Mar

När man har varit med ett tag i uppfödarsvängen så vet man att det är både med- och motgångar. Vi fick besked härom veckan att ett kullsyskon till Kessu konstaterats sköldkörtelsjuk. Doris och jag kom överens om att Kessu också borde kollas. Han har ju faktiskt haft lite svårt att hålla vilken på sistone. Sagt och gjort. han testades och tyvärr fick vi veta att även han är sjuk. Vi är så ledsna allihopa. Extra tråkigt eftersom han är en import som vi hoppades skulle ha en del att tillföra den svenska aveln. Nu blir det inget mer av den varan.

Ibland så funderar jag på om jag inte skulle börja med vandrande pinar eller något i stället. Det känns tungt att ha importerat så pass många hundar som jag har gjort, och inte kunna använda nästan någon av dem. 3 har fått sköldkörtelrubbning, 1 osteochondros, någon har inte hållit måttet mentalt, några som haft 1 kull har gett konstigheter. Det är många pengar att slänga i sjön. Nu är kanske inte det det värsta. Man lägger in så mycket engagemang, förhoppningar och planer för framtiden och allt grusas plötsligt.
Så mår man dåligt en period. Fast det dröjer inte lång stund förrän nya planer smids, nya förhoppningar väcks. För det mesta så flyter allt på riktigt fint och man får glädjas åt uppfödningens framgångar.

Fast just nu känns det mesta tungt….. 😦

Advertisements
 
1 Comment

Posted by on March 26, 2013 in Uncategorized

 

One response to “Tråkigheter

  1. Pia, Björn, Vessla och Diesel

    March 27, 2013 at 7:26 am

    Åh vad tråkigt att höra! Förstår att det känns jobbigt när det inte vill sig med importerna. Hoppas att de kommer tillrätta med medicinering så att Kessu kan må bra.

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: